Tjänster

Högakusten murar'n utför all typ av murning och plattsättning både inomhus och utomhus, med högsta hantverksmässiga kvalité för såväl privatpersoner som företag.  Vårt arbetsområde är huvudsakligen Härnösand med omnejd.

Referensarbeten
Eldstad Eldstäder

Eldstäder

Vi hjälper dig att förverkliga drömmen om den öppna spisen i ditt hem. Vi arbetar med såväl murade spisar som braskaminer, kakelugnar och kassetter.

Skorsten Renovering

Renovering av skorsten

Vi utför skorstens-renovering på din gamla tegelskorsten samt renovering av din eldstad för att göra den brukbar.

Kakel & Klinker

Kakel & Klinker

Högakusten murar'n hjälper dig med din badrums- och köksrenovering. Vi sätter kakel och klinkers efter dina önskemål och behov.

Fasader

Fasader

Vi utför alla typer av murningsarbeten och har stor erfarenhet av såväl traditionell fasadmurning som LECA-murning för exempelvis husgrunder och arbeten i lättbetong.

Plattsättning

Plattsättning

Behöver din trappa en renovering eller kanske är du i behov av klinkergolv i entrén? Tillsammans ser vi på vad du som kund vill uppnå och kommer därefter med ett förslag på lösning.

Murning

Murning

Högakusten murar'n murar din nya eldstad eller skorsten eller renoverar till brukbart skick. Vi har mångårig erfarenhet av murning av öppna spisar, vedspisar och skorstenar.